Тъмен

Какво е предсказала баба Ванга в местността Рупите? 

The Clashers
Абониране 791
Показвания 372 хил.
98% 3 671 49

В днешният последен епизод от МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ще разгледаме подножието на последния някога активен Вулкан на територията на България. Там се се намират Рупите, една от най-загадъчните местности, дом на феномена баба Ванга.
🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash1" - ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k

Здравейте приятели аз съм Слави, а вие сте с последен епизод от първи сезон на Мистериите на България. Надявам се всичко до тук да ви е харесало и да нямате търпение за сезон две. Кои локации искате да видите най много в него, споделете долу в коментарите. Днес се намираме в Рупите, едно магично място, което прилива от силна положителна енергия. Ще го откриете само на няколко километра от Петрич, пътищата са много хубави, има паркинг и е абсолютно облагородено. Още слизайки от колата човек усеща спокойствие с първите си крачки тук. Няколко часа са достатъчни да се заредите и да си почините от натовареното ежедневие. Какво обаче дава силата на тази местност?
Според баба Ванга по тези земи са крачили представители на предишна цивилизация, много преди ние хората да се появим на Земята. Представителите на тази раса били високи около 3 метра и носели тънки, сребърни дрехи, все едно направени от алуминиево фолио. Те били достигнали високо технологично и културно ниво, но катаклизмът ги хванал неподготвени. Целият им град бил унищожен от изригването на вулкана и заровен завинаги под пласт лава.

Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Какво е казала баба Ванга за коронавируса? али не го е предсказала още преди години с думите: “Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце.“
В чест на предишната цивилизация баба Ванга поръчва направата на огромен кръст по склона на планината Кожух. Той е с размери 30 на 40 метра и е направен по такъв начин, че хората да могат да се изкачват по него. Мраморните плочи са подредени като стълби върху стръмната повърхност, които му продават 3Д ефект. Кръстът може да се наблюдава от всички точки в околността, но е най-вече видим храма на ясновидката.
Цялата тази местност Рупите обаче се свързва със световно признатият феномен на България баба Ванга. Нейните пророчества до ден днешен предизвикват поводи за размисъл, а някои са дори плашещи. По света са много малко хората, чиито предсказания са се сбъдвали с такава точност. Пророчицата е известна не само на наша територия, ами и в държави като Русия, Сърбия, Украйна и Македония. Вярващи хора от цял свят са пътували хиляди километри за да се срещнат с нея. Цели рейсове с групи се организираха да пътуват цели 500 километра от родното черноморие до тук, само за да я зърнат.
Колкото и да е плашещо бъдещето ни, ние трябва да сме благодарни, за нашето минало. Баба Ванга несъмнено е феномен, крачел по земите ни, който обаче остава обвит в мистерия. Дали някога страшните и предсказания за бъдещето ще се сбъднат? Има само един начин да разберем…

Епизодът е заснет Август, 2019.
Ако ви е харесал, може да оставите по един лайк и да не забравите да се абонирате за канала, за да не изпуснете някое от новите ми видеа!

Развлечения

Публикуван на

 

3.04.2020 г.

Споделяне:

Споделяне:

Изтегли:

Зарежда връзки.....

Добавяне към:

Любими
За гледане по-късно
Коментари 80   
The Clashers
The Clashers преди месец
Приятели, след дълги дни на пътувания, заснемане и обработка, най-накрая реализирах още една моя мечта - да ви показвам красотите на България. 🇧🇬 Първият сезон приключи, но сега следва още по-вълнуващ втори. 😀 С всяко едно видео се уча как да ставам по-добър от преди. Нямам търпение да започна работа по него. 👍 Може да ме подкрепите само като споделяте видеата ми в социалните мрежи или си поръчате от книгите ми. Благодаря ви! Желая един хубав уикенд! ❤️
Semay Salim
Semay Salim преди месец
Слави Силистра.... Много материали има там👍👍👍
Faith
Faith преди месец
Значи баба Ванга направи много хубаво като сложи тракийският символ на Рупите който е кръстът.Типично български символ.После направи много хубаво като дигна църквата и не изрисува Създателя. Евала за това на нея ! Най се шашнах като откриха града в който са умрели хора от кожух. Нарича се Хераклея Синтика,а тя беше казала за този град.
Faith
Faith преди месец
Слави,смени си снимката ! Ще хванеш кариес ! =) Шегувам се !
DiNkO Stoykov
DiNkO Stoykov преди месец
Здравей, Слави! До сега не съм писал, но всичко което правиш ми е много интересно и смятам че е много полезно за всички българи да го знаят, а защо не и целия свят! По принцип и аз обичам да се ровя в нета и да издирвам факти свързани с мистерии! Искам да те помоля да направиш епизод за Слава Севрюкова, но честно казано смятам, че за нея можеш да събереш материал и за поредица. Около нея има много мистерия и факти и смятам че ще ти бъде много интересно и на теб цялото това начинание! Благодаря ти предварително! П. П Гледал съм всичките ти клипове и имам и 2те книги... Чакам още!
Велизар Киров
Велизар Киров преди месец
@Hristiqn Georgiev така е
Alek Noev
Alek Noev преди 2 часа
Бил съм на това място, от кадрите в началото на клипа. Върна ми спомени.
Evgenia Trendafilova
Evgenia Trendafilova преди 2 дни
Слави, може ли да те попитам да ли знаеш нещо за душата на Ванга, която ще се пресели във Франция в неродено дете.
МARTY
МARTY преди 2 дни
Слави далиии това относно болестите е свързано с коронавируса
Таня Цекова-Илиева
Валентин Илиев на 10 години. Епизода много ми хареса. Продължавай все така. Благодаря за хубавито видео и разкази.
alena tzekova
alena tzekova преди 6 дни
Кой гледа в 00,00 часа
Михаил Йорданов
Михаил Йорданов преди 9 дни
Татул
Иван Василев
Иван Василев преди 9 дни
Kakvo oznacava da sanyvas baba vanga
D Yordanov
D Yordanov преди 8 дни
Сънувал си Баба Ванга? Ами нали Свети Иван е предсказал на Ванга, че ще започне да вижда бъдещето... бре Иване!
stefann stefan
stefann stefan преди 9 дни
stra6na reklama si napra i slavi s tvoite knigi dobre si pomislil da pestish kinti lai e gratis trai da ne vidiat xorata ce taka i te shte napraviat reklama na pruduktite si
Nikola Nenchev
Nikola Nenchev преди 11 дни
вече си мисля, че живеем във филм който има добро начало и ужасен край!!!
Angel Yosifov
Angel Yosifov преди 12 дни
Дали ако бях голяма а Баба Ванга беше жива какво ли щеше да ми предскаже за очите ми.
Mihaela Kovachka
Mihaela Kovachka преди 13 дни
Много хубав епизод, Слави. Баба Ванга е наистина невероятна, но не знаех, че когато е била малка си е за убила зрението и вече е можела да предсказва. 😁💙👍🏻
AL OM
AL OM преди 13 дни
Верувајте на Евангелието, а не на луѓе коишто не се родени од *Дух Свети (Ев.Јован 3,3-8)* и кои сѐуште размислувале во телесни и национални категории (Колосјани 3,9-11) *Живиот БОГ* да ве благослови во *Името Исусово* и да ве просветли со *Неговата Светлина,* која е бескрајно поголема од светлината на Ванга, Нострадамус, ... и слични.
Emi Milanova
Emi Milanova преди 16 дни
Super, mnogo interesno. Blagodarq!
Y NK
Y NK преди 16 дни
В България има много прекрасни и мистериозни места Ето ти предложения за следващи епизоди: Преподобна Стойна и църквата Св. Георги в с. Златолист; мегалит над с. Бузовград; кромлех при с. Долни Главанак; тракийско светилище край с.Татул; дупчен камък с. Бенковски; пещерите - утроби в Рoдопите.
Gabriella Gandeva
Gabriella Gandeva преди 18 дни
Здравей, Слави много ще се радвам да направиш едно клипче на другият пророк, който се слави да е бил и по-добър от баба Ванга - дядо Влайчо - той има и новооткрит храм паметник "Дом на доброто" в село Коньово, в околността всеки би могъл да даде информация за него !
Лиляна Годжевова
Лиляна Годжевова преди 20 дни
Ние сме ходили много е хубаво! ❤️
Maggot 666
Maggot 666 преди 20 дни
Били направил за японските самораи които са прокълнавали техните брони и маски
rednvocal
rednvocal преди 23 дни
ХУбав филм, с много информация, но защо тези англицизми? Каво е това финален епизод? Има дума на български - последен епизод. А паркинг - място за паркиране. А локация е местоположение. Много хубави и точни думи си имаме, а вие огрознявате езика като замествате думите с английските.
Gergina Rusinova
Gergina Rusinova преди 24 дни
Благодаря !
Ilian Kostadinov
Ilian Kostadinov преди 25 дни
Kursk potava na 12/08/ 2000 ne 1999.
Мира Дяконова
Мира Дяконова преди 25 дни
много хубав видео материал, браво! Отностно предсказанията, които са в далечното бъдеще, аз ги тълкувам като призив и възможност все пак да ги предотвратим или поне да ги отложим максимално. За мен е ясно, че има съдбовни моменти-написани, особенно ако става въпрос за близко бъдеще ( времето и случващото се винаги е спираловидно и паралелно), но процесите които касаят далечното бъдеще считам, че доколкото можем и зависи от нас е добре да положим макаимално усилия, за да се превърнат в реалност колкото се може по-къстно!
Serkan Ffahredin
Serkan Ffahredin преди 26 дни
Славии може ли да заснемеш един епизод за Лудогорието
etorr275 2098
etorr275 2098 преди 27 дни
мадарския коник
Дея, Любослав, Преслав
Аз и класа ми ходихме на Рупите
Petar Genchev
Petar Genchev преди 28 дни
Всичко го пише в Библията!! Тя е била дяволица! Господ казва, че никой не може да говори с мъртви и пророчиците са с дявола.. дявола е много хитър и знае Библията по-добре от всеки един човек на земята. Ванга е била с него а не с Бог!
Petar Genchev
Petar Genchev преди 16 дни
VeilSide_ Точно, дявола ти дава болест и после си я взема и ти си казваш “чудо”!!! Толкова е хитър и иска хората да вярват във всичко друго, но не и в Бог! Уважавам твоето мнение, то си е за теб. Но пак ще кажа за мен тя си е дяволица дори без да е знаела жената! Никой не трябва да казва бъдещето така или иначе и всъщност много от нещата които Ванга казва са в Библията така или иначе! Дявола знае Библията по-добре от всички нас и е много хитър, но не искам да се спускам в тази дискусия повече защото ще засегна и Православната църква където се кланят на идоли “икони” и палят свещи!?
VeilSide_
VeilSide_ преди 16 дни
1.Откога дявола помага на хора с болести да се излекуват? 2.Има хора, които говорят с мъртви и те се наричат медиуми...Има деца които по рождение имат тая дарба. 3. Библията е хубава, като обща представа, но не всичко в нея е вярно. Това е така защото е била преписвана много пъти в историята и хората са си добавяли от своя почерк.
Ангелина Делева
Ангелина Делева преди 29 дни
Беше много интересно.❤
Христиан Чалъков
Христиан Чалъков преди 29 дни
Може ли да направил за казанлъшката гробница?
ссср 1945
ссср 1945 преди месец
А защо не разказа за предсказанието на баба Ванга относно Георги Илиев?!?
KPOP BG SUB
KPOP BG SUB преди месец
<a href="#" class="seekto" data-time="678">11:18</a> Тя е предсказала Корона Вируса "Хората ще падат по улиците без видима причина"
Tomi Martinow
Tomi Martinow преди месец
Слави , Здравей. Имам идея , която може да ти се стори интересна за следващ клип свързан с наслидницата на баба Ванга. Как мога да се свържа с теб?
DantesVEVO
DantesVEVO преди месец
#Прекрасен и #интересен #Клип #Слави #TheClashers
Любомир Костов
Любомир Костов преди месец
Слави значи ли че водата ще изчезне. Защото едио от предсказанията беше че ще доидт всякакви вироси. Можеби е имала предмет,, Корона Вироса".
Diana Iordanova
Diana Iordanova преди месец
Hodila sum tam lichno sum i celuwala rukata na statuqta
Moshe Peretz
Moshe Peretz преди месец
Това със падащите хора без причина го тълкувам според мен става въпрос за 5 G както птиците падат от 5 G сигурно така ще и с хората
Valeriya Despodova
Valeriya Despodova преди месец
Слави, страхотно видео!!! Имам предложение за следващ епизод. Подземния минен музей в Перник, не е мистично място, но е много интересна дестинация. Единственият на Балканския полуостров и е бил истинска въгледобивна мина години наред. :)
Еmrah Minchev
Еmrah Minchev преди месец
Mnogo lajej
Sim Wiz
Sim Wiz преди месец
Когато баща ми беше малък баба Ванга го излекува
Evgenikurtev Kurtev
Evgenikurtev Kurtev преди месец
Слави Чети Библията Ходи на Църква и ще разбереш Цялата истина! Трябва да се покаем от греховете Със Молитва със умът вярваш и със уста го идповядваш! И Ще имаш вечен живот Защото! Това е битка между Доброто И Злото! Исус казва Ас съм Истината и Животът! Всеки който вярва във Мене ще има Вечен живот! Затова трябва да се покаем! Със молитва Исусе Прости ми приемате във сърцето си Амин!
Svetlin Tanev
Svetlin Tanev преди месец
Орлово око, Родопи
drgdfhg
drgdfhg преди месец
ПАДАТ НА ЗЕМЯТА?!! МИСЛЯ, ЧЕ ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА?!! ВЪЗМОЖНО Е ДА СТАВА ДУМА ЗА НОВИТЕ ЧИПОВЕ, КОИТО ИСКАТ ДА ИМПЛАНТИРАТ НА ХОРАТА??! СЛОЖАТ ЛИ ГИ, КРАЙ!
Semay Salim
Semay Salim преди месец
Слави ще те посъветвам да направиш субтитри на английски език. имам много приятели не разбират български а аз им разказвам темите които предаваш в канала си и на тях много ще им харесва... Плюс това ще те бутне в световния ринг... успех приятел...
Flafi Vasileva
Flafi Vasileva преди месец
<a href="#" class="seekto" data-time="680">11:20</a> Корона вирус. 😩
Мелани Минчева
Мелани Минчева преди месец
Майко мила настръхнах😱😖
Yuliyan Dimitrov
Yuliyan Dimitrov преди месец
Ltf az sum rodena na 11 sep( momiche sum s na tatko. Mi tela sum)
Ivana Minkova
Ivana Minkova преди месец
<a href="#" class="seekto" data-time="57">0:57</a>- Настръхнах😅😬
Ivan Kayshanov
Ivan Kayshanov преди месец
Прочетох Ви книгата малко повече информация може ли за Кръстова гора,Царичина дупка котка Бастет.
Daniel Georgiev
Daniel Georgiev преди месец
И с един колега от Косово се заговорихме за баба и той ми каза знаеш ли откъде е баба Ванга казах му тя е българка започна да противоречи и каза че била родена в Русия бил прочел някаква история за нея стана ми интересно
Daniel Georgiev
Daniel Georgiev преди месец
Не знам историята на баба Ванга знам че е работя в Германия от почти година
Valeri Dobrev
Valeri Dobrev преди месец
The Clashers are strong
Valkata BG
Valkata BG преди месец
Олеле Слави е бил в Петрич
Ivan hrisi
Ivan hrisi преди месец
👨‍👧💐🌹🌷🌸🏵️🌻🌼❤️❤️😭😭😭😭😭😭😭😭🎉🎊🎂🎈🎁🎆🎺😱😱😱😱😷👴👵👨👧
Ирена Пенкова
Ирена Пенкова преди месец
Аз съм била там и съм виждала къщата и
Galilei Haiverov
Galilei Haiverov преди месец
Инцидентът с подводницата Курск е през 2000г. не през 1999г. , моля свършете си домашното по добре следващият път ...
Viktoriya Filipova
Viktoriya Filipova преди месец
Браво Слави,с интерес гледаме канала ти цялото семейство,прочетох и първата ти книга.Прекрасно е че има хора като теб в днешно време.Многооо успехи ти желаем...
Veneta Vasileva
Veneta Vasileva преди месец
Много хубаво видео!
Sweet Cherry Princess
Sweet Cherry Princess преди месец
Аз съм от Петрич.Баба Ванга е кръстила моят вуйчо,и е била доста близка с баба и дядо!Мама е израснала в Рупите защото дядо ми е работил там.За жалост аз не съм била още родена,когато тя си отива..Клипът беше страхотен,накара ме да се замисля.Поздравления за доброто качество и красивите гледки...Евала!!🙏🏻❤🙏🏻❤🙏🏻
Емануела Василева
Емануела Василева преди месец
Аз съм ходила там много е хубаво
Криси Младенова
Криси Младенова преди месец
Много,ми харесва видеото! Браво,Слави продължавай все така!
Svetoslav Todorov
Svetoslav Todorov преди месец
За баба Ванга ми харесва много много е яка най яката книга на света даже спя с нея
Svetoslav Todorov
Svetoslav Todorov преди месец
Слави имам ти двете книги
Dora Atanasova
Dora Atanasova преди месец
Не вярваите на Ванга,тя е била с дявола.Четете БИБЛИЯТА,там е истината,ИСУС е Пътят ,Истината и Живота ,ТОЙ не е лъжец .Четете СЛОВОТО ,молете се,за да се спасите и да идете в рая ,а не в ада при Ванга.
Gianna Giannini
Gianna Giannini преди месец
Слави, чела съм книгите на баба Ванга. За водата казваше: - Ке затваряте вода в буркани, щото ще е по скъпа от златото, а парите и златото няма да ви вършат никаква работа. Благодаря ти Слави за видеото!
Margarita Georgieva
Margarita Georgieva преди месец
Аз съм била там. Определено е много красива природата, но изобщо не се чувствах добре там. Всички тези жаби, които имаше, енергийно място е, но може би, защото съм вярваща не ми подейства добре, усещах друга енергия. :/
krisi_ nikolovaa
krisi_ nikolovaa преди месец
Страхотно видео🙌С интерес очаквам втори сезон😍
Aydin Halil
Aydin Halil преди месец
Лабораториата на Америка във Българиа
Qnislav Rusanov
Qnislav Rusanov преди месец
Аз съм бил на това място
CrX Boss
CrX Boss преди месец
Светилището на Нимфите и Афродита в село Каснаково доста легенди има затова място
NRG_ Raddy
NRG_ Raddy преди месец
Здравей Слави! Аз съм от град Петрич и се казвам Ради.Може ли фен среща в Петрич.?
Lolsman
Lolsman преди месец
<a href="#" class="seekto" data-time="687">11:27</a> защото почти всички си хвърляме боклуците в реките или морета, защото сме пълни отпадъци повечето ей за тва!
Irina Ilieva
Irina Ilieva преди месец
Възхищавам се на това, което правиш. Въпреки всичко, което се изговори по твой адрес, оставам на мнението, че правиш по-качествени материали от телевизиите (:
Radka Petrova
Radka Petrova преди месец
Побъркахсте за бабави ванга вие нямате страх от бог тои идва словато говори че товаса язвите вие сте всички в еден капан
indiana jones
indiana jones преди месец
Ами да беше предсказала и лекарството иначе няма кво да си говориме глупости. Виждала бъдещето точно толкова , колкото и папата си говори с господ.
Ivaila Ivanova
Ivaila Ivanova преди месец
слави много си готин.аз много съжалявам , че не съм се видяла с нея , но пък съм благодарна , че тя е крачила по нашата земя.
Habibe Doğan
Habibe Doğan преди месец
Хората ще падат по улиците без видима причина,доживяхме видяхме как хората падат и умират по улиците в Китай. Лека ти пръст баба Ванга.
Kristian Krastev
Kristian Krastev преди месец
Много добре.Още за Ванга ако може,но гледай да не ги повтаряш повечето неща от тука ги имаш и в преден клип
Arben Demirovski
Arben Demirovski преди месец
Baba vanga e makedonka ne ee balgarka taa e mazena za balgarin ince makedonka e od strumica
Emilia Pironova
Emilia Pironova преди месец
Слави,много ми харесаха твоите филмчета! Изгледах ги с голям интерес! Направил си ги чудесно! Понеже казваш,че можем да се включим с идеи си позволявам да ти предложа като следващи теми Божия мост до село Чирен,Врачанско; храм-кладенеца при село Гърло,Брезник ; пещера Магурата ; катакомбите на Аладжа манастир и още много . Ще е радвам да гледам следващия сезон.
ali Aliev
ali Aliev преди месец
Slavi varvi v selo ledenik Veliko tarnovsko tam ima edna kula na turski bei ima interesna istoriq za cqloto selo po vreme na tursko robstvo
Gabriel Vasilev
Gabriel Vasilev преди месец
Kade e baba Vanga sashtestvuva li??!!
Напред
Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me (Audio)
3:04
Показвания 8 млн.
ВАНГА СРЕЩУ АЙНЩАЙН
39:34
Показвания 324 хил.
Ванга и Мафията
11:55
Показвания 245 хил.
Superheroes VS World Army
1:46
Показвания 682 хил.
I let my friend PHOTOSHOP ME HOTTER
7:52
Показвания 2 млн.
Your Mom vs My Mom
18:07
Показвания 1,7 млн.
OKUL ÇANTASI CHALLENGE KAMP GÜNÜ DİLA KENT
10:52
Показвания 1,8 млн.
Listening To KPOP And The 1975 For The First Time
12:54